It is currently 19 Feb 2018, 23:34

GIMP/GL InterestsForum has just been upgraded to phpBB 3.2 (Showcase | Slideshow)

GIMP or GIMP LEARN Forum Interests
Post Reply
User avatar
tim

Administrator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 2161
Joined: 26 Sep 2016, 00:16
Cash on hand: 7,940.01 GLP
Bank: 51,356.25 GLP
Gender: Guy
Location: Victoria, BC
Website: https://gimplearn.net
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
My Personal Blog
My FineArtAmerica
x 1207
x 256
Contact:
Canada

Forum has just been upgraded to phpBB 3.2

Post#1 by tim » 06 Feb 2017, 06:53


Everything seems to work okay now.
Except the ability to Love Post, that was causing problems so I turned it off.
Well at least we'll always have facebook like.
0 x



aka Tin
Image gimplearn.net                                              

Registered members enjoy ads-free content
User avatar
Conbagui
Tutorial Creator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 739
Joined: 03 Nov 2016, 12:56
Cash on hand: 30,056.96 GLP
Gender: Guy
Location: Allentown, PA
Website: http://gimpnexux.blogspot.com/
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
x 484
x 266
Puerto Rico

Post#2 by Conbagui » 06 Feb 2017, 07:05


I'm getting distorted pages. This is what I'm getting Tim




Image

Image
0 x



Image

User avatar
Conbagui
Tutorial Creator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 739
Joined: 03 Nov 2016, 12:56
Cash on hand: 30,056.96 GLP
Gender: Guy
Location: Allentown, PA
Website: http://gimpnexux.blogspot.com/
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
x 484
x 266
Puerto Rico

Post#3 by Conbagui » 06 Feb 2017, 07:07


All the drop down are opened, I don't see the Home tag.
0 x



Image

User avatar
tim

Administrator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 2161
Joined: 26 Sep 2016, 00:16
Cash on hand: 7,940.01 GLP
Bank: 51,356.25 GLP
Gender: Guy
Location: Victoria, BC
Website: https://gimplearn.net
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
My Personal Blog
My FineArtAmerica
x 1207
x 256
Contact:
Canada

Post#4 by tim » 06 Feb 2017, 07:21


I think that might be a caching issue.
Just Ctrl-F5 to full refresh your browser in Firefox.

In Chrome, Shift-Ctrl-Del and then choose cached Images and files and then click clear browsing data.

Also I just noticed that when i tried to edit this post I got a sqli error, but the post does get changed just shows an error page looking into that right now

I think it's the mention system that's causing this error (when i edit post).
0 x



aka Tin
Image gimplearn.net                                              

User avatar
Conbagui
Tutorial Creator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 739
Joined: 03 Nov 2016, 12:56
Cash on hand: 30,056.96 GLP
Gender: Guy
Location: Allentown, PA
Website: http://gimpnexux.blogspot.com/
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
x 484
x 266
Puerto Rico

Post#5 by Conbagui » 06 Feb 2017, 08:06


Thanks Tim, it worked
0 x



Image

User avatar
tim

Administrator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/6
Posts: 2161
Joined: 26 Sep 2016, 00:16
Cash on hand: 7,940.01 GLP
Bank: 51,356.25 GLP
Gender: Guy
Location: Victoria, BC
Website: https://gimplearn.net
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
My Personal Blog
My FineArtAmerica
x 1207
x 256
Contact:
Canada

Post#6 by tim » 06 Feb 2017, 08:07


Yep it is mention system...i just turned it off for now.
0 x



aka Tin
Image gimplearn.net                                              

Post Reply

Last 20 Members Who Visited This Topic

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
• Featuring Members' Works (Image Attachments Only) •
1: dinasset
2: Issabella
3: dinasset
4: Pat625
5: oldmangrumpy
6: Pat625
7: gnerd

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest