It is currently 21 Jan 2018, 18:09

GIMP/GL QuestionsGimp Windows Hang When Closing? (Showcase | Slideshow)

GIMP or GIMP LEARN forum related Questions
User avatar
Wallace

Forum Member
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 5/10
Posts: 192
Joined: 11 Oct 2016, 14:24
Cash on hand: 1,332.62 GLP
Gender: Guy
Location: Arizona USA
Website: http://gimpchat.com
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.18
My YouTube Channel
My deviantart Account
x 3
x 29
Contact:
Gimp Nation

Re: Gimp Windows Hang When Closing?

Post#8 by Wallace » 17 Sep 2017, 13:57


I uninstalled GIMP 2.8.22 and did a fresh install of GIMP 2.8.18 and this issue is no longer present.
I'm also in the process of submitting a Bug Report to:

https://bugzilla.gnome.org/enter_bug.cgi?product=GIMP

The above link is to GNOME Bugzilla,
where bug reports for GIMP can be submitted.
0 x




Registered members enjoy ads-free content
User avatar
tim
Administrator
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 3/10
Posts: 2071
Joined: 25 Sep 2016, 17:16
Cash on hand: 7,180.19 GLP
Bank: 42,250.25 GLP
Gender: Guy
Location: Victoria, BC
Website: https://gimplearn.net
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.22
My Personal Blog
My FineArtAmerica
x 1106
x 240
Contact:
Canada

Post#9 by tim » 17 Sep 2017, 14:24


Great work Wallace. Maybe after you have a bug submitted, add a link to the bug from here so that people can like follow it.
0 x



aka Tin
Image gimplearn.net                                              

User avatar
Wallace

Forum Member
View: Showcase | Slideshow
Topic Posts: 5/10
Posts: 192
Joined: 11 Oct 2016, 14:24
Cash on hand: 1,332.62 GLP
Gender: Guy
Location: Arizona USA
Website: http://gimpchat.com
Operating System: Windows
GIMP Version: 2.8.18
My YouTube Channel
My deviantart Account
x 3
x 29
Contact:
Gimp Nation

Post#10 by Wallace » 17 Sep 2017, 14:36


tim wrote:
17 Sep 2017, 14:24
Great work Wallace. Maybe after you have a bug submitted, add a link to the bug from here so that people can like follow it.
Here is the link below,
to the Bug Report that I submitted to GNOME Bugzilla.
It basically contains information about what was discussed here in this thread:

https://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=787808
1 x




Post Reply

Last 20 Members Who Visited This Topic

User avatar Wallace (24), User avatar leopardo-40 (2), User avatar Pat625 (6), User avatar animicule (3), User avatar RJKD (4), User avatar Conbagui (3), User avatar tim (15), User avatar gnerd (1)

  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
• Featuring Members' Works (Image Attachments Only) •
1: Pat625
2: tim
3: dinasset
4: leopardo-40
5: RJKD
6: oldmangrumpy
7: Pat625

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests